Petreceri copii

Petreceri copii la Armonia Mini Club

ARMONIA MINICLUB organizeaza petreceri pentru toate evenimentele din viaţa copiilor, unde aceştia vor petrece momente de neuitat într-o lume magica a copilariei.

ARMONIA MINICLUB va ajuta sa transformaţi o zi de naştere, o zi aniversara sau o oarecare zi importanta din viaţa copilului dumneavoastra, într-un moment de neuitat atât pentru sarbatorit cât şi pentru invitaţii sai, prin ingredientele necesare unei petreceri de poveste.

  • Intervalele orare pentru petrecerii sunt: LUNI-VINERI: 12.00-21.00 SAMBATA–DUMINICA: 11.00– 21.00
  • Pentru rezervarea datei şi orei petrecerii dumneavoastra se achita un avans de minim 100 lei. În cazul în care rezervarea petrecerii se anuleaza cu minim 7 zile înaintea programarii, avansul se va returna;
  • Cu 2 zile înainte de petrecere, va rugam sa comunicaţi numarul total de persoane participante la petrecere pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefoanele: 0728 289 818; 0728 289 826;
  • Nu este permis accesul cu nici un fel de produse alimentare (mancare si/sau bauturi alcoolice/nealcoolice) din exterior, cu excepţia tortului, care va fi insoţit de certificatul de conformitate.